- 4 kuřecí prsa
- cibule červená, 1 ks (střední)
- kokosové mléko, 1 plechovka (250 – 330 ml)
- rajčatová passata, 1 kabička nebo půl lahve (330 ml)
- 1 polévková lžíce Harissa
- koriandr, hrst
- citronová šťáva z půlky citronu
- curry, polévková lžíce
- sůl, rýžový olej
Kuřecí prsa (mohou být i s kůží) nakrájíme na cca 3-4 cm kousky a namarinujeme s curry, rýžovým olejem a citronovou šťávou. Cibuli nakrájíme na jemno, přidáme harissu a podusíme na pánvi do měkka. Maso osolíme. Přidáme plamen a marinované maso i s marinádou osmahneme. Podlijeme kokosovým mlékem a rajčatovou passatou, přiklopíme poklicí a na mírném plameni necháme za občasného míchání probublávat do zhoustnutí. Nakonec (před podáváním) vmícháme hrst nasekaného koriandru.
Podáváme nejlépe se zeleninovou rýží.